Sexiga underkläder

Sassystar.se älskar vi allt som har med underkläder att göra! Om du läser detta så kan vi anta att du har ett intresse i sexiga underkläder också – oavsett om du bara är nyfiken, gillar att använda vackra underkläder själv eller om du ska köpa dem för en speciell person som en gåva eller överraskning. Oavsett varför så är det alltid roligt att veta lite mer! Därför har vi lagt ihop lite information om underkläder och vi la också till lite information om vad vi gör här på Sassystar.se Vi har också lagt till en liten guide som kan hjälpa Er välja rätt storlek och rätt passform för någon annan.

Sexiga underkläder som kallas också från franska ‘Lingerie’ används för att beskriva fashionabla och lockande underkläder. Många typer av sexiga underkläder finns tillgängliga: korsetter, bustiers, strumpebandshållare, body/teddy, satin-, spets- eller nät nattlinnen,  babydoll nattlinnen samt nylonstrumpor,  stay-ups, bodystockings och strumpbyxor (ofta med utskärningar eller i nät). Alla de typer av sexiga underkläder har ett mål: få dig att se sexigt ut och kan användas i sovrummet för att hetta till saker och ting mellan dig och din partner.

 

Det finns många saker att tänka på när man köper sexiga underkläder: färgen, stilen, storleken och passformen, och hur många delar du vill ha i din fullständiga underkläder set. En av de viktigaste faktorerna är färg. Precis som alla andra klädesplagg, bör du se till att den färg du väljer matchar din hudton, hårfärg, och även kompletterar din ögonfärg. Detta är särskilt viktigt när man köper dam underkläder där fel färg kan helt förstöra en annars sexig look. Till exempel, om din hud har gyllene undertoner och din hårfärg är röd eller brun så kommer beige, orange, guld eller mörkbrun färg passa.

 

Det finns många hemsidor som beskriver hur man matchar färger till hudtonen och hårfärgen, och det är en bra idé att undersöka detta innan du köper sexiga underkläder. När du väljer en färg, så är det också en bra idé att tänka på vilka tillfällen du kommer att använda underkläder för.  Är det Alla hjärtans dag underkläder? Om så är fallet, så hitta något rött eller rosa eller något med söta hjärtan som passar dig eller din älskade som en romantisk gåva. Vissa människor tycker svarta underkläder är de sexigaste av alla, vilket är tur eftersom de brukar passa de flesta hudtoner och hårfärger.

Den andra saken att tänka på när man köper sexiga underkläder är att välja rätt passform som passar din kroppsform. Det betyder att du måste veta och förstå formen på din egen kropp eller kroppen av kvinnan eller mannen du köper underkläder för. Till exempel, om du har långa slanka ben, täck inte upp dem med en full längd sexig dräkt. Om du har fina bröst, kanske du kan förstärka effekten med en ”peek a boo” behå eller dekorativa nipple covers.

 

Om du är rak och utan midja, så kan det vara en god idé att helt enkelt skapa midjan med hjälp av en sexig korsett eller underbust korsett som hjälper till att rikta uppmärksamheten till  höfterna och bysten. Om du letar efter plus size underkläder så finns det några typer av sexiga underkläder som ser extra bra ut på en mulligare dam eftersom de döljer eller formar lite bättre: babydoll nattlinnen som är inte är tajta runt höferna, korsett som skapar timglas kroppsform eller även ett push-up nattlinne som framhäver byst och döljer magen. Det är en bra idé att känna din (eller den personen du köper för) kroppsform innan beslutet fattas. Om du köper för någon annan och är inte säker på vad du ska köpa, välj gärna en babydoll – den passformen är mer flexibel i storlek och kan täcka en hel del om det skulle behövas.

Förmodligen en av de viktigaste sakerna att tänka på när man köper underkläder är storleken. Det är därför vi har Provrum-knappen under varje produkt där du finner  storlekstabellen som kan hjälpa dig bestämma vilken storlek du behöver. Köper du underkläder för någon annan så finns det ett annat litet trick du kan prova. Utan deras vetskap, ta ett par av deras (tajta!) jeans och mät dem över höfterna. Eller hitta en topp (utan stretch) som sitter tajt och mät den från armhålan till armhålan – detta kommer att vara byst mätningen. Om toppen även är tätt i midjan, så kan du mäta den smalaste delen av toppen för att få midjemåttet. Underkläder är oftast gjorda av stretchiga tyger och många är universella dvs ’en one size passar alla’, så även ungefärliga mått kommer detta att hjälpa dig besluta vilken storlek du ska köpa.

 

Sexiga underkläder som sitter för tajt eller hänger är klart inte en bra look. Många kunder är oroliga över online shopping av underkläder eftersom de inte kan prova och de flesta underkläder butiker tillåter inte att kunder provar/returnerar underkläder pga. respektive landets lagstiftning. Det är då extra viktigt att noggrant mäta sig själv och jämföra sina mått med storlekstabeller för att välja en lämplig storlek. Glöm inte att vi är tillgängliga och mer än gärna svarar på alla frågor du har om våra underkläder antingen diskret via e-post eller via telefon för en mer personlig och säker online shopping.


En annan sak att tänka på är vilken ’overall look’ du vill åstadkomma. Underkläder finns i så många olika stilar, kan vara både eleganta samt helt oanständiga och erotiska, och allt däremellan. Det är alltid en bra idé att välja en stil av underkläder som matchar din personlighet.

 

Allt handlar om frågan – hur mycket vill du visa? Om du aldrig har haft super sexiga underkläder på dig och är en blyg person, så är det nog inte en bra idé att sätta på sig endast ett par nipple covers och stringtrosor utan gren som kommer att få dig att vilja gömma sig i ett hörn istället för att visa upp sig. Med tiden, när du blir mer självsäker och mer modig, kanske du kan börja med mer vågade sexiga underkläder sets. Du bör välja något du kommer att vara bekväm i, eftersom detta ökar ditt självförtroende och du kommer att känna dig sexig på nolltid!

En annan sak att tänka på när du väljer underkläder är vilken tyg de är gjorda av. Till exempel vinyl/latex/lack underkläder kan vara obekväma om man är ovan vid dem, eftersom de inte är speciellt stretchiga och flexibla i storlek. Också vissa underkläder gjorda av nät eller spets är mer eller mindre genomskinliga. De flesta tyger är stretchiga, men vissa är inte det – som t.ex. satin eller några chiffong tyger.


Men de bästa sexiga underkläder någonsin kommer inte att få dig att se sexig om du inte känner dig sexig! Det är viktigt att må bra och vara självsäker när du tar på dig dina nya sensuella underkläder. Självförtroendet är enormt viktigt och är den mest attraktiva egenskapen i en kvinna.

 

Så visa upp dig och ha en super sexig, rolig kväll i dina nya sexiga underkläder som passar dig perfekt!

Ha det så kul!

 

Kommentera

Kommentera
  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt) (kommer inte att publiceras)

Underkläder, maskeradkläder, stay ups, höga klackar och tillbehör ★ Hos oss Klarna faktura 0kr! ★ Underkläder: Obsessive, Chilirose, Dreamgirl, Leg Avenue, Livia Corsetti & m.m. ★ Personlig service, unika modeller, garanterat bästa pris.