Korsetter

Korsetter har funnits i hundratals år i varierande stilar. Syftet med korsetten förblir dock detsamma. Korsetter används för att göra midjan smalare, lyfta fram brösten och bystlinjen, och generellt sett hjälpa kvinnor att bibehålla en timglasfigur som är så eftertraktat av många kvinnor.

 

På femtonhundratalet var korsetter faktiskt till fördel för bärarna. Även innan behåar gav korsetter ett ökat stöd och komfort för kvinnor med stora bröst och hjälpte faktiskt till att förbättra hållningen. Och inte bara det – korsetter gjorde det faktiskt lättare att bära långa, tunga klänningar.

 

Korsetter fortsatte att vara populära genom den franska revolutionen och gjorde sedan en comeback under den viktorianska eran. Under den här tiden kom timglasfiguren tillbaka in i modet. Korsetterna blev tajt snörda, återigen med syftet att lyfta fram bysten, och korsettens material gick ner över höfterna.

 

Idag bärs inte korsetter som en modeståndpunkt, och inte heller som en vanlig del av modet, men de fortsätter att vara populära.

 

Istället för att förbli en vanlig del av en klänning, så är korsetter idag populära som en sexig del av vuxendräkter och underkläder, men de kan också bäras som en modeståndpunkt.

 

Inom vissa moderörelser, som inom pop eller punk rock, användes korsetter som ett ytterplagg och parades ihop med jeans eller kjolar.

 

Även om du inte är jätte intresserad av mode så kan sexiga underkläder och vuxendräkter, såsom korsetter, förbättra ditt förhållande. Män är väldigt visuellt stimulerade, så att använda nätstrumpor tillsammans med en sexig korsett kan verkligen krydda till ert förhållande.

 

Korsetter kan användas under vanlig lek bara för att förbättra den visuella upplevelsen, eller så kan det vara bra för rollspel eller andra spännande lekar. Vissa tycker att den sexuella upplevelsen förhindras av att bära underkläder, men för många är det spännande. Det kan vara toppen för speciella tillfällen såsom Alla Hjärtans dag och jubileer, när du vill göra något annorlunda. Om du är intresserad av att utforska din sexualitet, så kan sexiga underkläder såsom korsetter vara ett sätt att introducera variationen i sovrummet.

 

En annan bra fördel med korsetter och sexiga underkläder är den inverkan de kan ha på ditt självförtroende. Om du är klädd sexigt och ser vacker ut och vet det, så kommer du automatiskt utveckla lite mer självsäker utstrålning. Att bära sexiga kläder kan vara toppen för ditt självförtroende och även fungera som en påminnelse om att du kan se jättebra ut. När du är självsäker, ökar din sexighet lavinartat mycket. Du kanske inte behöver underkläder för att se sexig ut, men om det ökar ditt självförtroende så kommer du bli sexigare.

 

Kommentera

Kommentera
  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt) (kommer inte att publiceras)

Underkläder, maskeradkläder, stay ups, höga klackar och tillbehör ★ Hos oss Klarna faktura 0kr! ★ Underkläder: Obsessive, Chilirose, Dreamgirl, Leg Avenue, Livia Corsetti & m.m. ★ Personlig service, unika modeller, garanterat bästa pris.