Boudoir Vixen

7 februari 2015 | Kategori: Sensuella förhållanden

Inga kommentarer

Fotograferingar är alltid kul, men det finns ett särskilt tema som har kommit att toppa fotograferingslistorna. Inget annat än Boudoir.

Ordet Boudoir kommer från det franska verbet bouder, som betyder ”att vara tjurig” eller att tjura. I vår översättning, att vara sexig! Boudoir är inte främmande för världen av fotografi och har blivit ett favoritval för kvinnor att överraska deras respektive med när de känner sig spontana. Några nya twister till den här typen av fotograferingstil är par- och brud-fotograferingar.

När vi tänker på Boudoir tänker vi sexigt och förförande. Svarta och vita filter skapar en silhuett-effekt som populär finish på fotona. Pärlor, diamanter, underkläder och lyxiga hotellkostymer. Vissa kvinnor går originalvägen och fotas nakna men för andra, som inte har ett sådant självförtroende, har vi valt några verk för att hjälpa dig förbereda dig för din fotografering!

. Inget annat än Boudoir.

Ordet Boudoir kommer från det franska verbet bouder, som betyder ”att vara tjurig” eller att tjura. I vår översättning, att vara sexig! Boudoir är inte främmande för världen av fotografi och har blivit ett favoritval för kvinnor att överraska deras respektive med när de känner sig spontana. Några nya twister till den här typen av fotograferingstil är par- och brud-fotograferingar.

När vi tänker på Boudoir tänker vi sexigt och förförande. Svarta och vita filter skapar en silhuett-effekt som populär finish på fotona. Pärlor, diamanter, underkläder och lyxiga hotellkostymer. Vissa kvinnor går originalvägen och fotas nakna men för andra, som inte har ett sådant självförtroende, har vi valt några verk för att hjälpa dig förbereda dig för din fotografering!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Kommentera
  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt) (kommer inte att publiceras)

Underkläder, maskeradkläder, stay ups, höga klackar och tillbehör ★ Hos oss Klarna faktura 0kr! ★ Underkläder: Obsessive, Chilirose, Dreamgirl, Leg Avenue, Livia Corsetti & m.m. ★ Personlig service, unika modeller, garanterat bästa pris.