Kul med colorblocking!

10 februari 2015 | Kategori: Sensuella förhållanden

Inga kommentarer

Colorblocking har varit en het och färgrik trend som har funnits ett tag och som definitivt är ett fantastiskt sätt att uttrycka din kärlek för färg var du än går! Det finns egentligen inga regler när det kommer till colorblocking, förutom att du försäkrar dig om att färgerna du sätter ihop toppas med rätt skor och accessoarer. Oavsett om du är på väg till stranden, gallerian eller klubben kan du använda dig av colorblocking-trenden i din outfit!

Vi har alla stått framför garderoben, stirrat på de hundratalet kläder som finns där inne i olika färger och spenderat timmar åt att bestämma oss för vad vi faktiskt skall ha på oss. Rosa, gul, orange, grön eller blå; men vad passar egentligen ihop? ALLT PASSAR IHOP! Så länge du sätter ihop outfiten på rätt sätt så kan det inte gå fel med colorblocking.

När du colorblockar vill du definitivt koncentrera dig på färgerna på överdel och underdel. Skor och accessoarer gör sig bättre som ganska neutrala, för att knyta ihop allting på ett perfekt sätt. Om du vill ha färg på skor och accessoarer, välj en färg du redan har på dig så att du inte blir för mycket.

Ha kul med det! Det finns inget rätt- eller fel sätt med colorblocking. Para ihop en het rosa topp med en gul kjol eller en orange blazer med blå byxor. Vilken färgkombination ditt humör än kräver, kasta på kläderna och gå ut och äg gatorna!

Kommentera

Kommentera
  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt) (kommer inte att publiceras)

Underkläder, maskeradkläder, stay ups, höga klackar och tillbehör ★ Hos oss Klarna faktura 0kr! ★ Underkläder: Obsessive, Chilirose, Dreamgirl, Leg Avenue, Livia Corsetti & m.m. ★ Personlig service, unika modeller, garanterat bästa pris.