Här kommer … BRUDENS UNDERKLÄDER!

23 februari 2015 | Kategori: Erotisk guide

Inga kommentarer

Varje flickas dröm är att ha det vackraste, största bröllop deras hjärta kan önska sig. Lyckligtvis för dig så kommer det att hända och du lyckades få den där stora (eller lilla, vi diskriminerar inte!) stenen på ditt finger! Det enda med bröllopet vi vill att du skall oroa dig för just nu är din bröllopsnatt. Tillfället då du och din nya man äntligen får springa i väg tillsammans och ha varandra för er själva, så att du kan visa vad som väntar honom under din klänning! Vi pratar om brudens underkläder och vi skulle vilja kalla det för frostingen på hans tårta.

Precis som klänningen är det viktigt att välja rätt underkläder till bröllopsnatten eftersom du vill att de skall vara bekväma, passande och ändå sexiga för att ge dig riktig WOW-faktor.

Med hundratals blivande brudar där ute kommer brud-underkläder givetvis i en stor varietet av stilar för att matcha varje personlighet, oavsett om du kommer att vara rolig och flirtig eller sexig och vågad!

En liten present från oss till dig: njut av 10% rabatt på alla våra bröllops-underkläder, även plus size.

 

Kommentera

Kommentera
  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt) (kommer inte att publiceras)

Underkläder, maskeradkläder, stay ups, höga klackar och tillbehör ★ Hos oss Klarna faktura 0kr! ★ Underkläder: Obsessive, Chilirose, Dreamgirl, Leg Avenue, Livia Corsetti & m.m. ★ Personlig service, unika modeller, garanterat bästa pris.