Sexiga gangsterkostymer!

Sexiga gangsterkostymer är perfekta för att leka dressup, för kostymfester eller för att krydda saker och ting i sänghalmen. Den här kostymtrenden kommer definitivt att lämna din man med andnöd. Det kommer att förgylla hans dag, för män älskar tuffa tjejer! Rollspela som maffiaboss och uppfyll alla hans fantasier!

De sexiga maffiakostymerna vi har på Sassystar.se hjälper dig att stå ut från mängden. Om du vill vara ensam och inte ha någon som ser ut som du, försök sätta ihop något helt eget! Det är enkelt och du kommer ha väldigt roligt medan du gör det! Men kasta inte in för många olika färger, material och stilar i samma look, för då finns det en överhängande risk för att det blir överrumplande och inte alls snyggt! Vi har korsetter, korta kjolar, klänningar, shots, handskar, strumpeband, leggings, benvärmare och andra små accessoarer som kommer att få dig att sticka ut ifrån mängden!

 

Sätt ihop dina egna kostymer så kan det faktiskt bli en riktig hit! Låt fantasin flöda och våga gå hela vägen! Detta är en tid på året då verkligen ingen kan döma dig. Du kanske till och med blir nästa vinnare av utmärkelsen för sexigast kostym på festen. Vi har några sexiga maffiakostymer, men känn dig fri att besöka SassyStar.se när som helst för ett kostumutbud du kommer att förälska dig i!

Tips för en perfekt, sexig maffiakostym:

  1. Var unik och lägg till accessoarer till din look som hjälper dig att stå ut från mängden!
  2. Leta efter någonting som passar just dina kurvor och är bekvämt för fester nattetid!
  3. En maffiadräkt i sovrummet kommer att skruva upp värmen. Män älskar tuffa kvinnor!
  4. Var beredd på kallt väder; lägg till benvärmare eller leggings till din look för att hålla dig varm.
  5. Hitta matchande skor! Skorna hjälper looken och får dig att stå ut!

 

Kommentera

Kommentera
  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt) (kommer inte att publiceras)

Underkläder, maskeradkläder, stay ups, höga klackar och tillbehör ★ Hos oss Klarna faktura 0kr! ★ Underkläder: Obsessive, Chilirose, Dreamgirl, Leg Avenue, Livia Corsetti & m.m. ★ Personlig service, unika modeller, garanterat bästa pris.