Svensk Version Engelsk Version Polsk Version

Badkläder

 

Baddräkter är viktigt för semestrar, men inte bara därför. De kan också vara bra för lite mys på en vattenrutschkana eller i en jacuzzi. Om man väljer rätt kan de gömma det du gillar lite mindre och betona det du älskar.

 

Kvinnor med större bröst bör kanske välja en överdel som täcker brösten lite mer, med djupa kupor och breda axelband. Kvinnor med mindre bröst kan välja en klassisk överdel, med kuddar och stora färgglada mönster. Push-up kan också vara bra, vilket får brösten att se större ut och får dem att komma högre upp. Glänsande material samt ljusa och intensiva färger är också bra val.

 

Bandåer med små mönster rekommenderas inte för kvinnor med små bröst. Om du har problem med korta ben bör du välja nederdel med hög midja. Det kommer göra att benen ser längre ut, samtidigt som överkroppen ser kortare ut. Korta nederdelar och shorts rekommenderas inte.

 

Kvinnor med breda axlar borde välja överdelar med breda axelband – och de som har små bröst bör använda en push-up. En annan bra idé är en halternecköverdel, vilket gör att armarna kan se smalare ut. Man bör också undvika bandåer, vertikala axelband och mönster med vertikala ränder. Om du inte har så mycket till midja kan du välja en mörk one-piece med ljust mönster i midjan. Även en bikini med ljust mönster upptill och en nederdel med mjuka färger. Nederdelar med hög midja och distinkta mönster rekommenderas inte.

 

Om du har en kort hals bör du välja en överdel med V-neck som har mörk snörning. Dock bör du inte använda små runda halslinjer eller överdelar med breda axelband.

visa mer
13 Produkter har hittats,   3 produkter finns i lager just nu!

Gå till sidan   1

Gå till sidan   1
~Varför oss?~
  • Största urvalet av sexiga underkläder
  • Unika modeller
  • Utmärkt kundservice
  • Endast originella produkter
Håll dig uppdaterad om nyheter hos SassyStar.se!  
SSL Certificate
©2004-20 '| SassyStar.se ''giving you a reason to sin'''
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl