Svensk Version Engelsk Version Polsk Version
~Filtrera~Se fler storlekar Se färre storlekarMaterial / tyg:
produktegenskaper:
dekoration:
ingår:
snörning:
Se mer produktegenskaper Se färre produktegenskaper

Herr Underkläder

 

Upp till nyligen brydde sig män inte om sina underkläder och fokuserade mer på bekvämlighet än på utseendet. Dock har situationen börjat förändras, och vi ser fler sorter av mäns underkläder i olika färger och stilar.

 

De populäraste är kalsongerna, den klassiska typen med ben och som täcker från midjan till låren. De kan användas under flera olika sorters byxor och även under kostymbyxor. En annan typ kallas bikinikalsonger. De är mer utskurna, har en smalare midja och visar mer av låren. Lika populär är boxershortsen, som värderas högt för sin lösa form och bekvämlighet. De är löst åtsittande och har knappar på framsidan. De kan användas både under dagen och när man sover. Oftast är de gjorda av bomull, men kan också skapas av syntetiska tyger. Det rekommenderas inte att använda dem för sportaktiviteter. En annan populär produkt är shortsen, som ibland kallas short boxers. De har korta ben som boxers, men de är inte lika lösa.

 

De produceras främst av flexible material som anpassar sig till kroppen och de lämnar inga märken på dina byxor. Aktiva personer bör välja termoaktiva underkläder, gjorda av material som torkar snabbt, tar med sig svetten och har bakteriehämmande egenskaper. För vattensporter rekommenderar vi badbyxor; långa eller korta, tajta eller lösa, som boxers, kalsonger eller shorts. Vad gäller erotiska underkläder är det bästa valet stringkalsonger, som ser ut ungefär som versionen för kvinnor. De är ofta gjorda av läder eller läderliknande material. Ibland kan de ha en rolig figur på framsidan, som en elefantsnabel till exempel.

visa mer
131 Produkter har hittats,   67 produkter finns i lager just nu!

Gå till sidan   1 23

Gå till sidan   1 23
~Varför oss?~
  • Största urvalet av sexiga underkläder
  • Unika modeller
  • Utmärkt kundservice
  • Endast originella produkter
Håll dig uppdaterad om nyheter hos SassyStar.se!  
SSL Certificate
©2004-20 '| SassyStar.se ''giving you a reason to sin'''
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl