14 dagar för retur eller byte

Högklackade skor

Högklackade skor är ett viktigt inslag i alla kvinnors garderober – de ger en självförtroende, en smalare figur och man ser lätt och sexig ut. Man bör välja skor på eftermiddagen då fötterna är något bredare och längre. När man väljer klackar bör man kolla att hälen passar ordentligt i hälen på skon – det gör dig mer stabil. Det är också viktigt att proportionerna mellan hälens höjd och fotens längd inte är för stora. Klackar över 10 centimeter rekommenderas inte för kvinnor med små fötter – hela kroppsmassan läggs på tårna, vilket gör det obekvämt att gå. En bra idé är istället plattformsklackar då de ökar bekvämligheten när man går och ger med stabilitet. Det är bäst att investera i bra skor av riktigt läder – de kommer hålla länge och du behöver inte oroa dig för skoskav på varma dagar. Kvinnor som sällan använder klackar borde välja skor med tjockare klack. Smala klackar är mindre stabila, vilket passar bäst för dem som är duktiga på att gå i högklackat. Skor med spännen eller snörning passar bättre än slip-ins. När du provar din valda modell bör du komma ihåg att prova båda skorna, gå runt i dem några gånger och kolla om skorna anpassar sig till fötterna väl samt att de inte klämmer någonstans. När du går ska du känna att kroppsvikten inte endast läggs på främre delen av foten, utan över hela foten. Foten bör aldrig flyttas mot främre delen av skon och tårna ska inte klämmas. När du provar högklackat bör du använda tunna strumpor eller.

Den här kategorin erbjuder flera olika typer – den klassiska versionen i rött, vitt eller svart, alternativt lite galnare med orm- eller militärmönster.De finns som slip-ins eller med bälten eller snörning längs med fotlederna eller vaderna. De kan vara gjorda av olika material, från naturligt eller lackat läder till ekologiskt läder. De kan också ha glitter eller diamanter på sig. Det finns mer än bara traditionell styling – kvinnor som älskar lite extravagans kan också hitta något. De kommer säkerligen älska de här skorna tillsammans med strumpor i olika stilar – från half-thighs med Oxford-skor till snygga klackar som ser ut som hjul. Klackarnas höjd går mellan 10-14 centimeter. Tack vare detta kan även kvinnor som inte är vana vid att gå i högklackat hitta något som passar dem.

Sandaler och flip-flops är precis lika sexiga. Oftast finns de i svart, vitt och rött, men det finns också något för de som gillar rosa, gult och violett. Sandaler och flip-flops kan vara slip-ins, med rem runt fotleden eller knytas runt fotleden eller längs med vaderna. De är oftast gjorda av vinyl, plast, lackat läder eller naturligt läder. Förutom klassiska stilar erbjuder vi också fler originella stilar – dekorerade med glänsande kristaller eller stenar, fjärilar eller utan en traditionell klack, samtidigt som de är väldigt bekväma. Klackens höjd går från 10-16 centimeter.

Den här kategorin inkluderar också höga stövlar som slip-ins, med dragkedja, fastspända med remmar och effektiva spännen. Förutom enfärgade modeller finns det också i svart och vitt, svart och grönt, dekorerade med stjärnmotiv och dekorativa knappar. De är gjorda av olika material: naturligt eller lackat läder eller syntetiska material. Klackhöjden går mellan 10-14 centimeter.

visa mer >>
594 produkter har hittats!
För närvarande erbjuder vi 6542 produkter.
2179 produkter finns i lager just nu.