Svensk Version Engelsk Version Polsk Version
~Filtrera~


Se fler storlekar Se färre storlekarMaterial / tyg:
dekoration:
produktegenskaper:
ingår:
Se mer produktegenskaper Se färre produktegenskaper

Stay ups & Nylonstrumpor

 

Strumpor är ett bra alternative till strumpbyxor – de är inte bara bekvämare och sexigare, de gör också att benen ser smalare ut och det är lättare att få de att passa till sin figur. Tyvärr är storlekarna och formerna på strumpbyxor begränsade, så många kvinnor bestämmer sig för att inte använda kjol eller klänningar på grund av det.

 

Det finns två huvudtyper av strumpor – stay-ups och strumpor med strumpeband. Stay-ups har silikonband, därför behövs inte strumpebandet. Kriteriet för att välja rätt är lårens mått. Kvinnor med fylligare figur bör inte välja den här sorten eftersom silikonbandet kan resultera i märken på benen.Den andra typen är strumpor med strumpeband. De bästa är de som har metallspännen och minst fyra band.

 

Här är det viktigt att tänkta på sin vikt och längd. Strumpor kan också delas in i elastiska material och nylon. När man väljer ut den förstnämnda ska man tänka på sin höjd, vikt, den höjd man vill ha på bandet och lårets mått jämfört med bandet. Vad gäller den andra sorten ska man tänka på foten längd och bredd, sin vikt och vilken längd man vill ha på bandet.Det är bra att komma ihåg att nylonstrumpor knappt töjs ut.

 

Varför är det viktigt att välja rätt storlek? Om du skulle välja en för liten storlek kommer snörningen eller banden att skadas, tårnas område kan skadas lättare och även små revor kan snart bli stora. Å andra sidan kan för stora strumpor resultera i synliga veck i foten och knäna, samt ojämn blekning vid knäna. Om du har smala strumpor måste du vara medveten om att onaturliga veck kommer skapas vid fotlederna och knäna. Om de istället är för breda kan det skapas små ”bullar” på insidan av låren.

visa mer
437 Produkter har hittats,   245 produkter finns i lager just nu!

Gå till sidan   1 23Sista

Gå till sidan   1 23Sista
~Varför oss?~
  • Största urvalet av sexiga underkläder
  • Unika modeller
  • Utmärkt kundservice
  • Endast originella produkter
Håll dig uppdaterad om nyheter hos SassyStar.se!  
SSL Certificate
©2004-20 '| SassyStar.se ''giving you a reason to sin'''
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl