Svensk Version Engelsk Version Polsk Version
~Filtrera~Se fler storlekar Se färre storlekarMaterial / tyg:
ingår:
snörning:
produktegenskaper:
dekoration:
byglar /skenor:
Se mer produktegenskaper Se färre produktegenskaper

Korsetter/Midjekorsetter

 

Nuförtiden är korsetter en populär sorts underkläder, som kan användas i sovrummet likväl som till vardags. Det viktigaste när man ska välja rätt är att hitta rätt passform. En korsett bör inte stå ut någonting eller vara tajt på något ställe. När du köper en korsett bör du tänka på din figur och vad du vill framhäva med den.

 

Om du vill ha en korsett som du kan använda varje dag är det bäst att välja en som går under bysten – antingen med metallbyglar eller med plastbyglar av hög kvalité. Om du vill få en timglasfigur bör du välja en formande korsett med kort midjelinje. Du bör också komma ihåg att det tar lång tid och kräver mycket tålamod att uppnå någon minskning av midjemåttet. Korsetten och kroppen måste anpassa sig till varandra. Därför borde du inte dra åt den för mycket i början.

 

När en korsett ska vara en del av en klädstil för en fest så rekommenderar vi modeller med byglar av metall eller plast. Ett bra val är modeller som är dekorerade med snörning eller annorlunda färger och mönster. En korsett som ska tjäna som erotiska underkläder borde vara lätt och tillåta rörelser. Då den inte ska snöras för mycket bör du välja en som inte har så mycket snörning från början. Din partner kommer kunna ta av den lättare om du väljer en modell med hakar eller dragkedja.

 

Kvinnor med mindre bröst borde fokusera på korsetter som går under bysten, medan kvinnor med större bröst bör välja en korsett med kupor eller en bredare panel framtill som går över brösten. Vad gäller deras uppbyggnad kan korsetter delas in i de som går under bysten och över bysten. Olika sorters korsetter som går under bysten inkluderar följande: den traditionella typen som börjar vid höfterna och slutar under brösten, och longine - en längre typ som passar bäst för längre kvinnor eller de som har en längre överkropp. Å andra sidan kan korsetter som går över bysten också delas upp i traditionella modeller som passar för de allra flesta; korta modeller för kortare kvinnor eller de med kort överkropp; och långa modeller för långa kvinnor eller de som vill ha en längre modell.

visa mer
117 Produkter har hittats,   41 produkter finns i lager just nu!

Gå till sidan   1 2

Gå till sidan   1 2
~Varför oss?~
  • Största urvalet av sexiga underkläder
  • Unika modeller
  • Utmärkt kundservice
  • Endast originella produkter
Håll dig uppdaterad om nyheter hos SassyStar.se!  
SSL Certificate
©2004-20 '| SassyStar.se ''giving you a reason to sin'''
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl